Page 1 of 1

Report Bugs for Version 1.2.9 here

PostPosted: Fri Nov 20, 2015 11:03 am
by Brent
Bug report thread for 1.2.9

Re: Report Bugs for Version 1.2.9 here

PostPosted: Fri Nov 20, 2015 4:02 pm
by gob33
At install, i have, for a DB user with no password (test DB):
Code: Select all
Notice: Undefined index: db_pass in D:\Wamp\www\ALEGROCART-1.2.9\upload\install\step3.php on line 177

Re: Report Bugs for Version 1.2.9 here

PostPosted: Thu Dec 03, 2015 7:04 am
by leo
Thanks. Fixed.

Re: Report Bugs for Version 1.2.9 here

PostPosted: Sat Dec 05, 2015 3:01 pm
by gob33
If you try to add one of the motorbike items from the demo inside your cart, animation is done but the cart always stay empty. Strange ? Is there a special option somewhere ?

Re: Report Bugs for Version 1.2.9 here

PostPosted: Sun Dec 06, 2015 1:22 am
by leo
Fresh install or update?
The mini-cart is affected or the cart? Or both?
Have you faced this issue in every template (1,1.2,2.1,3)?
Try to re-save the affected motorbike in admin.

Re: Report Bugs for Version 1.2.9 here

PostPosted: Tue Dec 08, 2015 7:45 am
by gob33
Fresh install, cart and minicart.
All motorbikes with options cant be added to cart. Try it.

Re: Report Bugs for Version 1.2.9 here

PostPosted: Wed Dec 09, 2015 4:21 pm
by Brent
All you need to do is open up the products in admin and then save.
Because the products were created before the new product option system, there are no entries in product option.
Just saving the existing product will create all the required entries in product option that are required.
This is only an issue with the few products in the cart that have options.
When someone creates new products, these entries are done automatically when the product is saved.

Report a Bugs Undefined variable: category_menu

PostPosted: Thu Sep 15, 2016 11:50 am
by kelee15
Notice: Undefined variable: category_menu in C:\xampp\htdocs\ale\catalog\template\default\layout.tpl on line 51

Re: Report a Bugs Undefined variable: category_menu

PostPosted: Thu Sep 15, 2016 11:59 am
by kelee15
kelee15 wrote:Notice: Undefined variable: category_menu in C:\xampp\htdocs\ale\catalog\template\default\layout.tpl on line 51


CHANGED THE VARIABLE TO $category, THEN THE BUG WAS GONE.

Re: Report Bugs for Version 1.2.9 here

PostPosted: Thu Sep 15, 2016 11:09 pm
by leo
The line 51 in the layout.tpl file must be
Code: Select all
<?php if($category_menu){?>

Do not change it to $category.
Have you modified the header with the template manager?