Logo

Support for Template related issues
jonnyy
Posts: 3
Joined: Mon Aug 08, 2011 3:02 pm

Logo

Post by jonnyy » Mon Aug 08, 2011 3:47 pm

Hi, how to change the logo size, i want 460x160, but only works fine 460x60 why ?

User avatar
leo
admin
Posts: 4264
Joined: Sun Dec 13, 2009 8:27 am
Location: Hungary

Re: Logo

Post by leo » Mon Aug 08, 2011 4:09 pm

Try to increase the height of the #header in the default.css line 47.

jonnyy
Posts: 3
Joined: Mon Aug 08, 2011 3:02 pm

Re: Logo

Post by jonnyy » Mon Aug 08, 2011 4:13 pm

thanks, i`m translated the script for Portuguese Braziliam execpt admin pages, i share this older.




I set the picture to get though, all the contents disheveled, the left side menu and keep the same level top menu mixed with.

User avatar
leo
admin
Posts: 4264
Joined: Sun Dec 13, 2009 8:27 am
Location: Hungary

Re: Logo

Post by leo » Tue Aug 09, 2011 12:20 am

Could you show me a screenshot?
And thanks for the translation.

mike24williams
Posts: 57
Joined: Mon May 23, 2011 10:34 pm

Re: Logo

Post by mike24williams » Sun May 20, 2012 10:56 am

Hi guys,
I also want to put a bigger header logo in. I can lower the position of the navigation bar and the header height but how do I lower the rest. I can only see half of the logo. cant seem to find the parameters in the .css file.

best regards

Mike

User avatar
leo
admin
Posts: 4264
Joined: Sun Dec 13, 2009 8:27 am
Location: Hungary

Re: Logo

Post by leo » Sun May 20, 2012 11:09 am

What do you mean "the rest"?

Anyway have you set the position and the size of the logo in admin/configuration/settings/logos tab correctly?

mike24williams
Posts: 57
Joined: Mon May 23, 2011 10:34 pm

Re: Logo

Post by mike24williams » Sun May 20, 2012 10:03 pm

Hi Leo,
What I meant was, the search field, the currency selection drop down menu. at the moment I have the logo visible, I have lowered the navigation bar and header via default.css.

regards

Mike

mike24williams
Posts: 57
Joined: Mon May 23, 2011 10:34 pm

Re: Logo

Post by mike24williams » Sun May 20, 2012 10:19 pm

Ok, I have found the parameters in the .css file and resized the background image. I just need to open my eyes :oops:

fox1983
Posts: 6
Joined: Thu Jun 14, 2012 6:52 am

Re: Logo

Post by fox1983 » Thu Jun 14, 2012 6:55 am

hi sory to hijack im new and need help i have put a logo but its to big and want to move everything down ive found the correct ccs but dont know what to put to move it
this is all it says

#header .a {
/*background: url('../image/color3/black/shoppingcart.png') no-repeat;*/

}
so what do i type to change it or edit it

User avatar
leo
admin
Posts: 4264
Joined: Sun Dec 13, 2009 8:27 am
Location: Hungary

Re: Logo

Post by leo » Thu Jun 14, 2012 7:20 am

You have to increase the property top of
.language
.currency
.rss
.search
#bar
in the default.ccs files

Post Reply