Alegro 1.2.7 Installation Issue

Issues when installing or upgrading AlegroCart
Sell2MeCheap
Posts: 9
Joined: Sat Mar 17, 2012 9:50 pm

Re: Alegro 1.2.7 Installation Issue

Post by Sell2MeCheap » Fri Mar 23, 2012 1:38 am

Hi Leo,

I have install it, but it seem it cause my apache not working now?

What do you want me to try for xampp? i am not familiar with this tool

Thanks

Sell2MeCheap
Posts: 9
Joined: Sat Mar 17, 2012 9:50 pm

Re: Alegro 1.2.7 Installation Issue

Post by Sell2MeCheap » Fri Mar 23, 2012 1:45 am

Hi Leo,

I notice i need to move the upload folder to the xampp htdocs folder now, i did the installation and now i can browse the rest of the AC pages but the URL still showing something like
http://localhost/upload/?controller=category&path=3

The only difference is it is able to show the page now.

Is this the right behavior

Let me know if i miss some steps or anything

Thanks

User avatar
leo
admin
Posts: 4269
Joined: Sun Dec 13, 2009 8:27 am
Location: Hungary

Re: Alegro 1.2.7 Installation Issue

Post by leo » Fri Mar 23, 2012 2:16 am

This is the "basic" behaviour. If you need URL alias, enable it in admin/setting. Or do you have another intention?

Sell2MeCheap
Posts: 9
Joined: Sat Mar 17, 2012 9:50 pm

Re: Alegro 1.2.7 Installation Issue

Post by Sell2MeCheap » Fri Mar 23, 2012 5:10 am

Hi Leo,

Thanks,

Btw, any idea why using direct apache installation not working but working in xampp?

Thanks

User avatar
leo
admin
Posts: 4269
Joined: Sun Dec 13, 2009 8:27 am
Location: Hungary

Re: Alegro 1.2.7 Installation Issue

Post by leo » Fri Mar 23, 2012 5:18 am


Sell2MeCheap
Posts: 9
Joined: Sat Mar 17, 2012 9:50 pm

Re: Alegro 1.2.7 Installation Issue

Post by Sell2MeCheap » Fri Mar 23, 2012 6:56 pm

Thanks for the help Leo

Post Reply